Bestellen & Betalen

Vanuit de webshop kunt u gemakkelijk de gewenste artikelen in uw winkelwagen plaatsen. Wanneer u klaar bent met winkelen en u wilt afrekenen volgt u de aangegeven stappen. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens en bij het plaatsen van uw bestelling worden er diverse betalingsmogelijkheden geboden.

 

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Kies bij het afrekenen simpelweg voor Ideal en kies uw eigen bank.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met uw bank om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort uw online aankopen met iDEAL betalen!

 

PayPal

PayPal is een veilig betalingssysteem waarmee u eenvoudig en snel kunt betalen.

Wanneer u een PayPal-account aanmaakt worden de door u ingevoerde bank- of creditcardgegevens bij PayPal opgeslagen en gekoppeld aan uw account. Daarom is het bij aankopen met PayPal niet nodig om bij iedere transactie opnieuw uw bankgegevens over het internet te verzenden. Dit maakt betalen via PayPal extra veilig. Doordat uw gegevens gekoppeld zijn aan uw PayPal-account en u de gegevens niet bij elke bestelling opnieuw hoeft in te voeren is een betaling slechts met twee klikken voltooid.

U kunt meer informatie over PayPal vinden op de website van Paypal.

 

Vooruitbetaling

Als u liever geen online betalingen verricht kunt u het bedrag ook zelf overboeken onder vermelding van uw bestelnummer. Het bestelnummer ontvangt u in een orderbevestiging zodra uw bestelling afgerond is. Wanneer wij de betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling in behandeling genomen en ontvangt u voor uw eigen administratie een factuur.

Gelieve de betaling te voldoen op rekening nummer: NL22INGB0009592633 t.n.v. JP-ID, onder vermelding van uw naam en ordernummer.

 

Achteraf betalen

Het is ook mogelijk om achteraf te betalen. De factuur zal naar het opgegeven e-mailadres worden verzonden en er geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Voor deze betaalmethode wordt €3,50 extra in rekening gebracht.