Garantie

Kwaliteit
Kwaliteitsgarantie Boomvriendjes
De kunststof producten zijn gemaakt van hoogwaardig Florex PVC met een fullcolour print. De kwaliteit van zowel de print als de PVC is erg sterk. Het grote voordeel is dat het water en vocht afstotend is waardoor het makkelijk schoon te houden is.

Dit product uitsluitend bestemd voor binnen gebruik.  Buiten gebruik is wel mogelijk maar daarbij geven wij geen garantie op kleurvastheid en hechting.

 

Garantie

Op de kunststof materialen en de prints geeft Boomvriendjes.nl twee jaar garantie op kleurbehoud en hechting. De montage van de producten is op eigen risico indien u geen gebruik maakt van onze montageservice. Beschadigingen die optreden tijdens deze montage vallen derhalve buiten ons garantiebeleid. Op alle diensten en producten die worden aangeboden door Boomvriendjes.nl zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw bestelling? U heeft, conform hetgeen in de Algemene Voorwaarden is vermeld, het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw product, de koop te ontbinden. Indien u binnen de gestelde termijn de onbeschadigde producten aan ons retourneert ontvangt u binnen 3 werkdagen het volledige aankoopbedrag terug.

Retourzendingen worden als volgt in behandeling genomen:

  • Neem voor het versturen telefonisch of per e-mail contact met ons op om de retourzending aan te kondigen.
  • Retourneer het onbeschadigde product binnen 14 dagen in de originele verpakking, zodanig dat beschadiging bij verzending worden vermeden.
  • Bewaar uw retoursbewijs goed.

Indien u van deze mogelijkheid gebruikt maakt, komen de verzendkosten voor rekening van de klant.
Producten kunnen persoonlijk omgeruild worden bij ons of voldoende gefrankeerd worden geretourneerd naar onderstaand adres:

Boomvriendjes.nl
P/a  JP-ID Concept & Design
Vicariestraat 2b
8081 XK ELburg