Knuffel Ollie de Uil Aanbieding!

Uil-web03limUil-web032imBoomvriendjes-knuffelOllie

 14,95  9,95

Categorie: .

Ollie de uil is ook als echte knuffel verkrijgbaar. Hiermee maak je de kinderkamer natuurlijk helemaal compleet.
Lekker knuffelen met je favoriete vriendje!

Uil knuffel

Deze knuffel heeft een afmeting van circa 20 cm
Prijs: €14,95

Productbeschrijving

Gebaseerd op de vriendjes in de boom zijn enkele vriendjes nu ook als echte knuffel verkrijgbaar.

Normaal gesproken blijven de vriendjes vast in de boom of aan de wand zitten, maar hoe leuk is het om daadwerkelijk te knuffelen met je lievelingsvriendje! Nu tijdelijk verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

Knuffel uil

Bent u op zoek naar een uil knuffel? Dan is Ollie het vriendje waar u naar op zoek bent. Ollie is een echte kindervriend en houdt altijd een oogje in het zeil. Ollie is een uil en lekker groot als knuffel. Lekker om mee te nemen in bed bij het slapen gaan of mee te spelen in de box. Ollie is een vriendje dat altijd geknuffeld wil worden en door zijn grootte ideaal is om vast te pakken voor baby’s en kinderen.

Eigenschappen van Knuffel OlLie de Uil

Ollie is bruin van kleur, ongeveer 20 centimeter groot en heerlijk zacht. Zijn witte buikje staat altijd trots vooruit en zijn grote ogen houden de omgeving goed in de gaten. Ollie de Uil is meer dan een knuffel, het is een echte kindervriend. Door zijn heerlijk zachte vacht is Ollie gemaakt om mee te knuffelen! Dankzij zijn stevige voetjes is Ollie overal neer te zetten zodat uw baby de knuffel goed kan zien en binnen handbereik kan hebben!

Waarom KOPEN BIJ Boomvriendjes?

Weet u genoeg en wilt u knuffel Ollie de Uil kopen? Graag brengen wij u van een aantal voordelen op de hoogte. Bij Boomvriendjes kunt u gemakkelijk betalen via iDeal, PayPal, Bancontact/MisterCash of achteraf. Wij garanderen een snelle levering van knuffel Ollie de Uil, zodat uw zoon of dochter snel kan knuffelen met deze grote vriend!

Extra informatie

Afmetingen 15 x 30 x 30 cm

Andere suggesties…

 • Knuffel Apie Aanbieding!

  0 out of 5

  Apie de aap is ook als echte knuffel verkrijgbaar. Hiermee maak je de kinderkamer…

   14,95  9,95
 • 5 van 5

  Ollie de uil voelt zich meer dan thuis met haar vriendjes in de boom!…

   6,50 7,50