Tjerp de vogel (vliegend links)

Vogel-Mannetje_groenVogel-Mannetje_geelVogel-Mannetje_pastelgeel-LKIMG_1810IMG_1836afstandhouders

 4,95 5,95

0 out of 5
Write a Review
SKU: 1401025. Categorie: . Tags: , .

(Dit product is in meerdere kleuren verkrijgbaar)
Tjerp is het mannelijke vogeltje. Natuurlijk is het leuk om dit vogeltje bij zijn andere vriendjes in de boom te plaatsen maar Tjerp is ook heel geschikt om terug te laten komen op andere plekken in de kinderkamer. Laat hem boven de commode of rond het bedje vliegen en uw kindje heeft altijd gezelschap.

Clear selection

Productbeschrijving

De producten zijn gemaakt van een hoogwaardige PVC kwaliteit (5mm) en worden voorzien van een fullcolour print met een matlaminaat afwerking. De bomen en alle boomvriendjes hebben hierdoor een diepe kleurintensiteit welke gegarandeerd slijtvast is. De materialen zijn water- en vochtafstotend waardoor het geheel zeer gemakkelijk schoon te houden is. Op al onze producten geven wij een garantie van twee jaar met betrekking tot de kleurvastheid en hechting.

 

Montage

De boomvriendjes worden met afstandhouders aan de wand bevestigd wat zorgt voor een zichtbaar 3D effect. Natuurlijk is het ook mogelijk om de onze producten rechtstreeks op de wand te verlijmen met montagekit of een goede zelfklevende tape zoals Tesa Tape. Lees hier meer over de montage.

Extra informatie

Afmetingen 12.5 x 9 x 0.5 cm

Andere suggesties…